Lemppariherkuksi on vakioitunut kahdesta ainesosasta helposti syntyvät banaaniletut. Varmaan luulette, että lettujen päällä on kermavaahtoa, mutta ehei sentään, nää letut on parhaimpia maustamattomalla rahkalla ja lakkahillolla. Näitä jauhottomia protskulettuja on syöty niin treenin päätteeksi palautusjuoman korvikkeena kuin välipalalla päiväkahvin kera.
Banaaniletut
1 banaani
2 kananmunaa
Sekoita tehosekottimessa banaani ja kananmunat. Paista paistinpannulla molemmin puolin. Tällä ohjeella tulee kahden hengen lettukesteille kummallekin kolme keskikokoista lettua. Paistaminen voi olla aluksi haasteellista, mutta paistakaa miedolla lämmöllä, pienessä tilkassa rasvaa. Tarjoiluun hillon sijasta sopii kesäisin myös tuoreet marjat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti