Tehtiin lauantai-illan herkutteluun broileri-nachogratiinia, jonka ohje täytyy ehdottomasti jakaa, sillä olihan se hyvää. Ohje on alunperin yläasteen kotitaloustunnin peruja. Jos ei ole broilerin ystävä, voi sen korvata vaikka katkaravuilla tai jauhelihallakin.
300g hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 sipuli
1 ps (200g) maissilastuja
1 prk salsadippiä
1 prk (200g) maustamatonta tuorejuustoa
juustoraastetta
Paista broilerit, mausta haluamillasi mausteilla ja kuullota sipuli, hauduta muutama minuutti.
Levitä maissilastut pellille tai laakealle vadille, lisää päälle broileriseos. Sekoita tuorejuusto ja salsadippi keskenään. Lusikoi seos broilerin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Gratinoi uunissa 225 asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Hyvää viikonalkua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti